De Gele Wagen

Experts in ruimen en ontstoppen

Uw expert in reiniging en ontstopping

De Gele Wagen is intussen een begrip geworden in de ruime regio van West-Vlaanderen. Onze firma werd opgericht in 2001 en kan dus inmiddels op 20 jaar ervaring en expertise steunen. Als familiebedrijf startten we ooit heel kleinschalig met één felgele combi die zich toelegde op ruimingswerken. De keuze voor een geschikte naam lag zodoende voor de hand.

Intussen groeiden we uit tot een vaste waarde met 3 volledig uitgeruste combi’s en een bijzonder uitgebreid takenpakket.

Waarom kiezen voor De Gele Wagen?

 

Wij denken graag in termen van oplossingen. Voor ieder probleem, obstakel, verstopping of defect leveren wij een accurate oplossing aan, op maat van uw situatie. U mag rekenen op een persoonlijke en professionele service en een correcte afhandeling.

Probleemoplossend denken en snel handelen zijn onze grootste troeven. Ons ervaren en efficiënt werkend personeel levert verzorgd werk, voorzien van de meest recente apparatuur en technologie. We zijn u graag van dienst in de volledige provincie West-Vlaanderen.
 

Extra troeven

 

Naast onze onberispelijke service en vergevorderde specialisatie bent u verzekerd van een deskundige aanpak, aan bijzonder concurrentiële tarieven. Uw probleem is onze uitdaging, onze hulpverlening is uw duurzame oplossing.

Het materiaal en de apparatuur van ruim- en ontstoppingsdienst De Gele Wagen bestaat uit de recentste ontwikkelingen, waardoor we voor iedere probleemstelling en locatie de meest passende oplossing hebben klaarstaan.
 

Onze diensten


Zowel voor het vakkundig reinigen van regenputten, septische putten, bioputten, dakgoten als visvijvers bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast voeren we met plezier een grondig camera- of sensorisch onderzoek uit, om u voorgoed van het probleem te verlossen. Eventuele breuken, verzakkingen of obstakels kunnen zo efficiënt worden opgespoord en weggewerkt. We zijn ons zeer bewust van het dringende karakter van dergelijke voorvallen en houden er dan ook aan om snel te schakelen en u flexibel van dienst te zijn.
 

Contacteer ons voor meer info

 

Heeft u een probleem met een verstopping, lekkage of septiek? Wij hebben wellicht een praktische en geschikte oplossing voor u klaar. Neem zeker eens een kijkje bij onze recente realisaties. We streven naar vaste, tevreden klanten die steeds op ons kunnen rekenen.
Zit u met een bijkomende vraag, wenst u een inlichting of een vrijblijvend prijsvoorstel? Aarzel dan niet zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

 

 

De Gele Wagen ontstoppingsdienst
De Gele Wagen ontstoppingsdienst

Wij zijn trots op ons werk

Recente realisaties

ASAP cleaning

Kortingsbonnen

U kunt deze bon afprinten en ingevuld afgeven aan de chauffeur !

Septiek

-3 EUR

1x te gebuiken per interventie
Code: KORTINGSBON SEPTIEK

Regenput

-4 EUR

1x te gebuiken per interventie
Code: KORTINGSBON REGENPUT

Ontstopping

-5 EUR

1x te gebuiken per interventie
Code: KORTINGSBON ONTSTOPPING