Home » Diensten » Ruim- en ontstoppingsdienst » Ontstoppingsdienst Diksmuide

Welkom bij de ontstoppingsdienst van Diksmuide

De ontstoppingsdienst van De Gele Wagen is het bedrijf voor al jouw rioolproblemen in Diksmuide en omgeving. Stroomt je toilet over? Is je riool verstopt? Staat je badkamer vol met water? Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag. Onze opgeleide vakmannen hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verstoppingen, waardoor wij tevredenheid en een subliem resultaat garanderen. Kies je voor duidelijke communicatie, transparante tarieven en goede nazorg? Neem dan contact op met de ontstoppingsdienst van Diksmuide.

De ontstoppingsdienst voor al jouw rioolproblemen

Wij van De Gele Wagen zijn al jaren expert op het gebied van alle soorten rioolproblemen. Dit betekent dat wij je in vrijwel alle situaties van dienst kunnen zijn, waaronder wateroverlast, stankoverlast en verstoppingen. Hieronder staan een aantal mogelijke verstoppingen waarvoor je ons kunt contacteren.

Mogelijke verstoppingen:

  • Riool verstopping
  • Wasbak verstopping
  • Douche verstopping
  • Gootsteen verstopping
  • Afvoer verstopping
  • Wasmachine verstopping

Ook voor het reinigen van regenputten, dakgoten, visvijvers en het ledigen van septische putten kun je bij ons terecht!

Hoe gaat ontstoppingsdienst Diksmuide te werk

De specialisten van De Gele Wagen zijn snel ter plaatse als jouw betrouwbare en vakkundige ontstoppingsdienst in Diksmuide. Voordat we van start gaan zullen wij eerst gaan onderzoeken waar de verstopping plaatsvindt. Dit doen we door middel van een camera, sensordetectie en geurdetectie. Hierdoor weten we exact waar de verstopping zich nestelt en kunnen onze specialisten het probleem direct bij de kern oplossen.

Ruim- en ontstoppingsdienst De Gele Wagen

De ontstoppingsdienst van De Gele Wagen is een begrip geworden in de ruime regio West-Vlaanderen en wij zijn ook werkzaam in Diksmuide en omgeving. Het bedrijf is in 2001 opgericht en heeft dus al 20 jaar ervaring op het gebied van riool verstoppingen. Wij zijn nu uitgegroeid tot een vaste waarde met drie volledig uitgeruste combi’s en bijzonder uitgebreid takenpakket. Zo kunnen wij jou helpen bij het verhelpen van alle soorten verstoppingen.

Tarieven Ontstoppingsdienst Diksmuide

Een verstopping in je huis of bedrijf is natuurlijk heel vervelend en dit wil je dan ook zo snel mogelijk oplossen. Wij staan voor kwaliteit en voeren onze werkzaamheden op een professionele wijze uit, zodat je als klant hier geen hinder van zou ondervinden. De kosten met betrekking tot het verhelpen van rioolproblemen kan verschillen. Dit heeft te maken met de dienst waarvan je gebruik wilt maken. Gaat het om het riool ontstoppen, rioolinspectie of rioolreparatie?

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Na het beantwoorden van een aantal vragen, zullen wij een overzichtelijke prijsopgave opstellen. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan!

Vragen of advies nodig over een verstopping?

Heb je een vraag en zou je deze graag aan een specialist willen stellen? Neem gerust contact met ons op en de ontstoppingsspecialisten van De Gele Wagen helpen je graag.

Ontstoppingsdienst nodig in Diksmuide?