Home » Diensten » Ruim- en ontstoppingsdienst » Ontstoppingsdienst Ingelmunster

De Gele Wagen:
uw ontstoppingsdienst in Ingelmunster

Heeft u dringend een professionele ruim- of ontstoppingsdienst nodig in de regio rond Ingelmunster? Zoek dan niet verder. De Gele Wagen heeft de nodige apparatuur om alle reinigingen en ontstoppingen efficiënt te verhelpen. Zowel voor problemen bij particulieren als grote industriële reinigingswerken of ontstoppingen zijn wij snel ter plaatse.

Verschillende indicaties voor een verstopping

Hoe merkt u dat de buizen aan een reiniging of ontstopping toe zijn? Er zijn verschillende zaken die hierop kunnen wijzen. Zo kan u bijvoorbeeld geurhinder ondervinden of merken dat er problemen opduiken bij uw wasmachine of vaatwasser. Ook een ‘klokkend geluid’ in de lavabo, terwijl u water uit de kraan laat lopen, is een vaak voorkomende indicatie. Maar ook als er water in het toilet naar boven komt of het water in uw douche of bad erg traag wegloopt, kampt u wellicht met een verstopping.

Niet alleen in uw woning in Ingelmunster kan u hinder ondervinden, maar ook buitenshuis. Ook daarvoor heeft onze gespecialiseerde ontstoppingsdienst de nodige oplossingen in huis. Denk bijvoorbeeld aan vervuilde of verstopte regenputten of septische putten. Ook als u zelf niet weet wat het probleem precies is, zorgt De Gele Wagen steeds voor een oplossing. Wij maken namelijk gebruik van cameradetectie om de oorzaak vast te stellen en zo een efficiënte oplossing uit te werken.

Twintig jaar ervaring als ruimdienst in Ingelmunster

De Gele Wagen is al twintig jaar een gevestigde waarde als ontstoppingsdienst in Ingelmunster en omstreken. Ons familiebedrijf startte kleinschalig met één typerende felgele combi, maar is intussen uitgegroeid tot een onderneming met een uitgebreider wagenpark en de beste apparatuur in de sector. Zo kunnen we zowel particuliere reinigings- en ontstoppingswerken als grote industriële werkzaamheden aan. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Bovendien heeft De Gele Wagen nog meer mogelijkheden in huis. Zo kan u bijvoorbeeld ook voor het ledigen, vullen of reinigen van regenputten en visvijvers bij ons terecht. Net zoals we ook platte daken of dakgoten reinigen en zelfs ongediertebestrijding aanbieden.

Correcte tarieven en snelle service

Voor welke dienst u ook contact opneemt met De Gele Wagen, steeds staan wij garant voor correcte tarieven en een snelle service. Wij beseffen dan ook als geen ander dat bepaalde interventies dringend zijn. Bovendien is onze ruim- en ontstoppingsdienst niet alleen snel ter plaatse in regio Ingelmunster, maar zijn we ook in de rest van West-Vlaanderen actief.

Heeft u nood aan een professionele ontstoppingsdienst in Ingelmunster of elders in de provincie West-Vlaanderen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met De Gele Wagen.

Ontstoppingsdienst nodig in Ingelmunster?