Home » Diensten » Ruim- en ontstoppingsdienst » Ontstoppingsdienst Hooglede

Welkom bij de ontstoppingsdienst van Hooglede

Heb je een verstopte wc, afvoer of riolering, problemen met wateroverlast en/of stankoverlast? De ontstoppingsdienst van Hooglede staat voor je klaar! De ontstoppingsdienst van De Gele Wagen helpt je graag bij een verstopping in huis, op kantoor of aan de openbare weg. Bel ons voor vrijblijvend advies over verstoppingen of plan direct een afspraak in om een verstopping te verhelpen.

Ontstoppingsdienst in Hooglede en omgeving

Als je denkt aan eerste hulp bij verstoppingen, dan denk je aan de ontstoppingsdienst van De Gele Wagen. Wij begrijpen heel goed dat je snel en adequaat geholpen wil worden, waardoor onze specialisten hierop berekend zijn. Onze specialisten vinden altijd de oorzaak van de verstopping, waarna zij het probleem direct voor je oplossen. Verstoppingen zijn vaak urgent, waardoor onze ontstoppingsdienst dagelijks bereikbaar is.

Hoe gaat ontstoppingsdienst Hooglede te werk

Op het moment dat de specialisten van De Gele Wagen ter plaatse zijn, zullen zij starten met een onderzoek. Zij zullen dit doen door middel van camera’s, sensordetectie en geurdetectie, zodat zij de verstopping razendsnel vinden. Nadat onze specialisten exact weten waar de verstopping zich nestelt, zullen zij het probleem direct bij de kern oplossen, waardoor een verstopping in de toekomst voorkomen kan worden.

De ontstoppingsdienst voor iedere klus

Onze specialisten weten iedere klus te klaren. Of het nu gaat om een verstopte wc, douche, badkamer of keuken. Wij zijn dan ook een specialist op het gebied van ontstoppingen en met onze jarenlange ervaring slagen wij er altijd in om het probleem van onze klanten te verhelpen. Hieronder staan een aantal mogelijk verstoppingen waarvoor je ons kunt contacteren.

Mogelijke verstoppingen:

  • Riool verstopping
  • Wasbak verstopping
  • Douche verstopping
  • Gootsteen verstopping
  • Afvoer verstopping
  • Wasmachine verstopping

Ook voor het reinigen van regenputten, dakgoten, visvijvers en het ledigen van septische putten kan je bij ons terecht!

Onze specialisten weten iedere klus te klaren. Of het nu gaat om een verstopte wc, douche, badkamer of keuken. Wij zijn dan ook een specialist op het gebied van ontstoppingen en met onze jarenlange ervaring slagen wij er altijd in om het probleem van onze klanten te verhelpen. Hieronder staan een aantal mogelijk verstoppingen waarvoor je ons kunt contacteren.

Ruim- en ontstoppingsdienst De Gele Wagen

De ontstoppingsdienst van De Gele Wagen is een begrip geworden in de ruime regio West-Vlaanderen en wij zijn ook werkzaam in Hooglede en omgeving. Het bedrijf is in 2001 opgericht en heeft dus al 20 jaar ervaring op het gebied van riool verstoppingen. Wij zijn nu uitgegroeid tot een vaste waarde met drie volledig uitgeruste combi’s en een bijzonder uitgebreid takenpakket. Zo kunnen wij jou helpen bij het verhelpen van alle soorten verstoppingen.

Tarieven Ontstoppingsdienst Hooglede

Een verstopping in je huis of bedrijf wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, maar wat als een gootsteen of de riolering toch verstopt raakt? Wij staan achter de kwaliteit en uitvoering van onze werkzaamheden en zorgen ervoor dat je hier zo weinig mogelijk last van kan ondervinden. De kosten met betrekking tot het verhelpen van rioolproblemen kunnen echter verschillen per probleem.

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Na het beantwoorden van een aantal vragen, zullen wij een overzichtelijke prijsopgave opstellen. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan!

Heb je een vraag over een verstopping?

Voor alle vragen omtrent verstoppingen kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op door middel van het contactformulier of bel ons. De ontstoppingsdienst van De Gele Wagen helpt je graag. Samen kijken we naar een passende oplossing en worden al jouw vragen beantwoord.

Ontstoppingsdienst nodig in Hooglede?